logo
 

Ups en downs bij Renault

04 februari 2011 — Gisteren bleek Robert Kubica de snelste aan het einde van de laatste testdag in Valencia. De Pool kon echter in de voormiddag niet rijden omwille van technische problemen.

Het elektronisch euvel zorgde er voor dat Renault zijn wagen pas om half twee ‘s middags de baan op kon sturen

“Achteraf gezien kunnen we de dag in twee delen opdelen.” aldus Kubica. “Het is moeilijk om dat positief te noemen, want ik kon mijn eersten run pas beginnen om 13u30. Daarna konden we de afstelling met de nieuwe Pirelli’s beoordelen.”

“We hebben niet het aantal ronden kunnen doen dat we gepland hadden. Bekijk het maar zo: we kunnen beter nu een onbetrouwbare wagen hebben dan in Bahrein.”

Over het gevoel dat de wagen geeft wil de Poolse rijder niet veel kwijt.

“Het is onmogelijk om deze wagen te vergelijken met de wagen van vorig jaar. Het gevoel dat het geeft is sterk afhankelijk van de prestaties die we leveren als we weten dat iedereen in de zelfde omstandigheden en op het zelfde moment zal rijden.”

“We moeten er alles aan doen om de problemen die we de afgelopen dagen hadden op te lossen.” besluit Kubica. Volgende week is er weer een gezamenlijke test gepland, dan in het Spaanse Jerez.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België