logo
 

Usain Bolt aanwezig tijdens spektakel op startgrid in Austin

18 oktober 2017 — Atletiekfenomeen Usain Bolt zal zondag de start van de formatieronde geven van de GP van de Verenigde Staten in Austin. De Jamaicaan maakt deel uit van een spektakel dat zal plaatsvinden op de startgrid.


Eerder was al bekend dat Michael Buffer de rijders zou aankondigen op de startgrid en nu wordt ook bevestigd dat achtvoudig Olympisch medaillewinnaar Usain Bolt de race op gang zal trappen door de start van de formatieronde te geven.

Liberty Media heeft altijd gezegd dat ze van een raceweekend een beleving willen maken voor het hele gezin en wat betreft de GP van de Verenigde Staten in Austin houden ze alvast hun woord.

Op zaterdag werden de kwalificaties twee uur achteruitgeschoven om de fans te kunnen laten genieten van een optreden van Justin Timberlake. Op zondag is er door de organisatoren voor aanvang van de race een heel entertainmentpakket voorzien. Zo zullen Stevie Wonder, de Prairie View A&M Band en de Dallas Cowboys Cheerleaders hun opwachting maken.

Lewis Hamilton zal voorafgaand aan de race met Usain Bolt een ronde afwerken in een Mercedes AMG GT waarna de Jamaicaan de start van de formatieronde zal geven.

Commercieel directeur Sean Bratches legt uit dat het de bedoeling is om de fans een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

“De Verenigde Staten zijn zonder enige twijfel hét land bij uitstek waar een sportevenement wordt aanzien als entertainment dat veel verder gaat en groter is dan het sportevenement op zich.”

“We willen iets creëren dat een raceweekend staat voor het doorbreken van grenzen tussen show en sport. Een uniek evenement eigenlijk dat voor de toeschouwers een onvergetelijke ervaring is,” besluit Bratches.

Geschreven door Tom Schots

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België