Valtteri Bottas onthult hoe zijn vriendin hem op een speciale manier motiveerde

05 november 2020 — Sinds enige tijd is Mercedes F1-piloot Valtteri Bottas samen met de professionele wielrenster Tiffany Cromwell. Zij motiveerde Bottas op een speciale manier om hem een mentale boost te geven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas) op

Valtteri Bottas zal ook dit seizoen de wereldtitel niet veroveren en moet opnieuw zijn meerdere erkennen in teamgenoot Lewis Hamilton. Bottas krijgt daardoor andermaal ook de kritiek dat hij duidelijk de tweede rijder is maar vriendin Tiffany Cromwell verdedigde hem tijdens een interview.

“Ik weet niet wat Lewis anders zou doen dan Valtteri,” vertelde Cromwell tegenover het Duitse ‘Bild am Sonntag’.

“Ik kan alleen maar zijn positieve aspecten in de verf zetten en in het achterhoofd houden waartoe hij in staat is, dat het niet afhangt van wat Lewis doet.”

Cromwell weet best hoe ze Bottas kan motiveren, zo laat de Fin weten in een leuke anekdote over wat hij ooit plots aantrof in zijn appartement.

“Een ding was indrukwekkend,” aldus Bottas. “Tiff hing allemaal foto’s van mijn overwinningen op in ons appartement in Monaco. Ik wou nooit dat er allemaal racefoto’s van mij aan de muur hangen omdat ik vond dat je daarmee gewoon jezelf probeert te promoten.”

““Zij vertelde echter tegen me, ‘Wanneer je naar de foto’s kijkt, herinner jezelf er dan aan waartoe je in staat bent.’ Wanneer ik na een slechte race terug thuis kom en naar de foto(s kijk dan denk ik ‘Ah ja, die heb ik gewonnen!’ “.

Een perfecte manier dus om na een tegenvallende race opnieuw de batterijen op te laden en met frisse moed er opnieuw tegenaan te gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Tiffany Cromwell (@tiffanycromwell) op

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België