logo
 

Vandaag geen update over toestand Schumacher

02 januari 2014 — Er komt vandaag geen update over de toestand van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher. image

Dat bevestigde zijn manager Sabine Kehm zopas. Van zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn in de toestand waarin Schumacher zich momenteel bevindt, dan komt het ziekenhuis op het gepaste moment met de nieuwe informatie naar buiten.

Op woensdag werd er ook al geen persconferentie gehouden door de artsen van het ziekenhuis in Grenoble, omdat er geen noemenswaardige veranderingen te zien waren. Sabine Kehm verklaarde gisteren wel tegenover de pers dat de toestand van Schumacher nog steeds kritiek, doch stabiel was.

De Duitser werd sinds zijn noodlottige val van zondag reeds twee keer geopereerd aan het hoofd om de druk in zijn schedel, die veroorzaakt werd door verschillende bloedingen, te verlichten. Na de tweede operatie merkten de artsen een lichte, enigzins verrassende, verbetering bij de ex-coureur. Ze verklaarden dat zijn situatie nu iets meer onder controle was, en dat er wat tijd werd gewonnen.

Op dit moment ligt Schumacher reeds meer dan 72 uur in een kuntstmatige coma. Volgens verschillende neurochirurgen is dit de meest cruciale periode bij dergelijke ongevallen, dus mogelijk komt er al snel een nieuwe update.

image

Geschreven door Kenny Burggraeve

Categorieën: Michael Schumacher

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië