Vandaag start voorverkoop GP van Duitsland

31 juli 2015 — Volgend jaar staat de GP van Duitsland opnieuw op de F1-kalender en vandaag start daarvoor de voorverkoop.


De GP van Duitsland werd dit jaar op het allerlaatste moment van de F1-kalender geschrapt. De Nürburgring moest normaal de Duitse Grand Prix organiseren maar onder meer financiële problemen en een dispuut over het contract zorgden ervoor dat de race niet kon doorgaan.

Even werd er gedacht dat de GP van Duitsland dit jaar alsnog op de Hockenheimring zou kunnen doorgaan, maar zelfs ondanks een eventuele financiële bijdrage van Mercedes gingen die plannen niet door.

In 2016 zal de Hockenheimring, net als in 2014, opnieuw de GP van Duitsland huisvesten en de ticketverkoop voor de Duitse Grand Prix gaat vandaag om 14u van start (klik hier).

“We verheugen ons erop om na een pauze van een jaar Duitsland opnieuw een F1-race te kunnen aanbieden. De voortekenen zijn goed: Sebastian Vettel die voor de eerste keer in een Ferrari voor zijn thuispubliek in duel kan gaan met Nico Rosberg in de Mercedes. Het is een scenario waar de fans van zullen smullen. We rekenen ook op het enthousiasme van de toeschouwers en hopen op een vol stadion,” aldus Georg Seiler.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België