logo
 

Stoffel Vandoorne: “Als ik geen F1-kampioen zou willen worden dan kan ik nu beter stoppen”

28 oktober 2013 — Stoffel Vandoorne werd dit seizoen vicewereldkampioen in de Renault 3.5 klasse. Een tijdje leek het alsof de pas 20-jarige Belg volgend jaar al de overstap naar de Formule 1 zou maken maar dat blijkt nu toch niet het geval te zijn.

image
Gisteren zat Vandoorne in de studio van De Zevende Dag en het was duidelijk dat zijn ambities groot zijn. “Als ik niet wereldkampioen Formule 1 zou willen worden, dan zou ik nu beter stoppen met racen.”

Er bestaat nog veel twijfel over waar Vandoorne volgend jaar zal rijden. Nog een jaar Renault 3.5 of toch de overstap naar de Formule 2?  De Belg, die deel uitmaakt van het Young Drivers programma van McLaren, verklaarde dat het McLaren is dat de beslissing zal nemen. Even waren er geruchten dat hij volgend jaar bij Toro Rosso zou rijden maar die geruchten weerlegt Vandoorne.

“Ik heb nooit echt een aanbod gekregen van Toro Rosso. Er werd wel gepraat om een meeting te organiseren maar na overleg met mijn management is beslist om die meeting niet te laten doorgaan omdat mijn toekomst bij McLaren ligt. Ik heb dus geen zitje geweigerd bij Toro Rosso.”

geschreven door Catya Leroux

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België