Vandoorne: “Austin is een geweldig stad en ze hebben een leuk F1-circuit”

16 oktober 2018 — Onze landgenoot Stoffel Vandoorne mag gisteren dan wel zijn overstap naar de Formule E aangekondigd hebben, hij wil er tijdens zijn resterende F1-races nog het allerbeste van maken. Te beginnen komend weekend met de F1-race in Austin.


“Ik kijk er echt naar uit om terug naar de Verenigde Staten te gaan,” blikt Vandoorne vooruit naar komend raceweekend. “Ik ben een grote fan en ik breng er recent steeds meer tijd door. Austin is echt een toffe stad en ieder jaar spendeer ik er wat tijd met het team en proberen we er leuke restaurants uit. Je kan niet naar Austin gaan en geen Texaanse barbecue doen!”

Naast een leuke stad vindt Vandoorne ook het Circuit of The Americas een leuk circuit om op te rijden.

“Ik hou ook echt van het COTA-circuit,” aldus Vandoorne. “Het heeft een leuke mix aan bochten en is erg leuk om op te rijden. De fans zijn ook zeer enthousiast en ieder jaar is het publiek steeds luidruchtiger. Ze laten zich echt horen.”

Aan een voorspelling voor de GP van de Verenigde Staten wil Vandoorne zich niet echt wagen. McLaren blijft worstelen met haar performance en dat zal op het Circuit of the Americas niet anders zijn.

“Het is tricky om voorspellingen te doen. Dit circuit zal hopelijk echter iets beter bij onze wagen passen. De voorbije races waren erg moeilijk maar ik hoop dat we in Austin een betere performance kunnen tonen,” besloot Vandoorne.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België