Vandoorne: “Met veel zelfvertrouwen naar Maleisië”

26 september 2017 — Onze landgenoot Stoffel Vandoorne finishte anderhalve week geleden tijdens de GP van Singapore voor de tweede keer dit seizoen in de punten. Vandoorne reist daardoor naar eigen zeggen met veel vertrouwen af naar Maleisië.


In Singapore slaagde Vandoorne erin om in de regen uit de problemen te blijven. Vervolgens reed onze landgenoot een sterke race, waarna hij als zevende over de finish wist te rijden en zijn tweede puntenfinish van het seizoen behaalde.

“Na Singapore kijk ik er naar uit om na een positief raceweekend naar Maleisië te gaan,” aldus Vandoorne. “Ik voelde me gans het weekend erg sterk en we slaagden erin om gedurende al de sessies competitief te zijn. Het is jammer dat we niet met beide wagens in de punten konden eindigen, dat zou immers echt verdiend zijn. Fernando kende erg veel pech maar we gaan nu met wat meer zelfvertrouwen naar Kuala Lumpur. We willen dit momentum vasthouden.”

Vandoorne heeft door zijn sterk resultaat heel wat bijkomend vertrouwen opgedaan. Tegelijkertijd kijkt Vandoorne ook uit naar zijn allereerste race op het circuit van Kuala Lumpur.

“Net als Singapore zal ook Maleisië een circuit zijn waarop ik nog nooit heb geracet. Het is jammer dat het de laatste keer zal zijn dat we er racen maar dat is dan ook meteen een reden om er het beste van te maken. Het ziet er mij een erg gaaf circuit uit. Het is een uitdagend circuit met gelijkaardige omstandigheden als in Singapore. Hopelijk slagen we erin om te tonen waartoe onze wagen in staat is,” besluit Vandoorne.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België