Verraden sociale media-accounts een wissel tussen Valtteri Bottas en George Russell?

08 december 2020 — Na de indrukwekkende performance van George Russell tijdens de GP van Sakhir draait de geruchtenmolen overuren. Zo wordt er nu druk gespeculeerd dat er een eventuele wissel tussen Bottas en Russell zit aan te komen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@mercedesamgf1)

Er is niet veel nodig om de geruchtenmolen overuren te laten doen in de Formule 1. Deze keer kent de oorsprong van de geruchten een opmerkelijke wijziging in sociale media-accounts. Thomas Maher, Formule 1-journalist van FormulaSpy.com, wijst ons er immers op dat er iets vreemd aan de hand is met de sociale media-accounts van George Russell en Valtteri Bottas.

George Russell was tot dusver dit seizoen Williams F1-piloot en dat stond dan ook vermeld op zijn Instagram-account. Opmerkelijk genoeg is die verwijzing recent verdwenen, iets dat uiteraard te maken kan hebben met het feit dat Russell het voorbije weekend voor Mercedes racete.

Maar er is meer want ook bij Valtteri Bottas valt op dat op zijn Instagram-account alle verwijzingen naar Mercedes in zijn profielbeschrijving plots verdwenen zijn. Een teken aan de wand dat er een eventuele wissel tussen beide heren zit aan te komen?

Feit is wel dat Valtteri Bottas een ondertekend Mercedes-contract voor 2021 heeft. Bottas reed in het verleden echter ook voor Williams toen Mercedes hem er wegkocht om Nico Rosberg plots te vervangen.

Het zou bovendien niet de eerste keer in de Formule 1 zijn dat er mits het betalen van de nodige miljoenen een afkoop van een contract plaatsvindt. Tot dusver had het Silly Season dit jaar al heel wat verrassingen in petto, dan kan er aan het einde van het jaar uiteraard nog wel eentje bij ...

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België