logo
 

Verstappen en Sainz rijden ook volgend jaar voor Toro Rosso

14 november 2015 — Het F1-team van Toro Rosso heeft tijdens een persconferentie in Brazilië bevestigd dat Max Verstappen en Carlos Sainz ook volgend jaar het rijdersduo van het team vormen.


Red Bull dreigde er lange tijd mee dat het de Formule 1 zou verlaten maar de fabrikant van energiedrankjes liet gisteren bij monde van teambaas Christian Horner verstaan dat het ook volgend jaar zal deelnemen aan de Formule 1. Dat was meteen ook goed nieuws voor zusterteam Toro Rosso, dat dankzij de gratie en financiële steun van Red Bull eveneens in de Formule 1 aanwezig is.

Max Verstappen en Carlos Sainz vormden dit seizoen het rijdersduo bij Toro Rosso. Verstappen is als jongste F1-piloot bezig aan een indrukwekkend F1-seizoen. De Nederlander zal samen met zijn Spaanse teamgenoot Carlos Sainz ook volgend jaar het rijdersduo bij Toro Rosso vormen, zo liet Franz Tost, de teambaas van Toro Rosso vandaag dus weten.

Eerder had Verstappen reeds laten verstaan dat hij er alle vertrouwen in had dat hij ook volgend jaar op de startgrid van de Formule 1 zou staan en dat dit waarschijnlijk opnieuw bij Toro Rosso zou zijn.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België