logo
 

Verstappen: “Gaan ze Vettel nu ook zo hard aanpakken als mij?”

25 juni 2018 — Max Verstappen heeft op een ludieke manier gereageerd op een vraag die hem werd gesteld tijdens de persconferentie na afloop van de race.


Verstappen raakte tijdens de eerste races van het seizoen verschillende keren betrokken bij incidenten en crashes. De Nederlander kreeg heel wat kritiek daarvoor. Toen hij gisteren tijdens de persconferentie de vraag kreeg wat hij vond van de vijf seconden tijdstraf die Vettel had gekregen voor zijn aanrijding met Bottas antwoordde de Nederlander op een erg ludieke wijze.

“De volgende keer dat je Seb ziet moet je hem vragen om zijn rijstijl te veranderen want dit is echt onaanvaardbaar”, antwoordde Verstappen.

“Dat werd ook tegen mij gezegd tijdens het begin van het seizoen, ik vind dan ook dat men nu hetzelfde bij Seb moet doen.”

“Vervolgens moet Seb uiteraard niets anders doen en gewoon doorgaan en hieruit leren. Dat is mijn advies voor iedereen hier in deze kamer.”

Lewis Hamilton kon een lachje niet onderdrukken, terwijl wij dan weer vooral bewondering hebben voor de lichaamstaal van Kimi Raikkonen ...


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Max VerstappenRed Bull

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België