Verstappen: “Samen met Lando Norris tot 4u ‘s nachts in de simulator zitten racen”

27 augustus 2019 — Tegenover 'De Telegraaf' heeft Max Verstappen een opmerkelijke onthulling gedaan. In plaats van na de GP van Hongarije te gaan slapen heeft Max Verstappen tot 4u 's nachts zitten racen met Lando Norris.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Vlak voor de zomerpauze kreeg Max Verstappen een opdoffer te verwerken. De Nederlander reed lange tijd aan de leiding van de race maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Lewis Hamilton die op nieuwere banden Verstappen probleemloos kon inhalen.

Verstappen finishte de race uiteindelijk als tweede maar na zijn podiumplaats had Verstappen duidelijk niet genoeg van het racen. Na het echte racen op de baan besloot hij immers om samen met McLaren-collega Lando Norris een potje virtueel te racen.

“Hij kwam pas laat huis, maar toen zijn we meteen online gegaan. Ik ging pas om 4 uur slapen,” vertelde Verstappen tegenover ‘De Telegraaf’.

“Het is gewoon een relaxte bezigheid. En op die manier kon ik toch nog ergens een race winnen op die dag,” grapte Max Verstappen vervolgens.

Max Verstappen slaat wel vaker tijdens het jaar aan het ‘simmen’, al is het volgens Verstappen niet altijd zo eenvoudig omdat hij tijdens het F1-seizoen heel de wereld rondreist.

“Ik kan mijn simulator moeilijk meenemen op reis, toch? Ik vind het heel leuk om thuis te zijn en dan tot diep in de nacht te racen. Gewoon lachen en plezier hebben.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België