logo
 

Verstappen kwalificeert zich als vierde: “Dit is niet waar we willen staan”

17 september 2016 — Max Verstappen had ongetwijfeld op meer gehoopt dan een vierde tijd, toch ziet de Nederlander kansen tijdens de race.


Een besttijd op vrijdag tijdens de eerste oefensessie. Beide Red Bulls bovenaan de uitslag, het was een mooi begin van het raceweekend in Singapore.  Nadien verliep het iets minder voor Red Bull, al bleef de renstal met haar rijders wel mee vooraan meedoen.

Tijdens de kwalificatie behaalde Red Bull met een tweede en vierde plaats op de startgrid uiteraard een goed resultaat, al had Verstappen uiteraard liever als tweede op de startgrid gestaan. teamgenoot Daniel Ricciardo mag morgen immers naast Nico Rosberg van op de eerste startrij vertrekken, daar waar Verstappen tevreden moet zijn met de vierde plaats naast Hamilton.

“Tot zover ging het weekend heel goed, maar in de kwalificatie was de balans niet zoals ik wilde,” aldus Max Verstappen op ‘verstappen.nl’. “Ik had moeite om mijn banden op temperatuur te krijgen en daardoor blokkeerden mijn voorbanden heel vaak. Het voelde niet goed.”

“Vierde is niet waar we zouden willen staan, maar we zullen zien hoe het gaat.”


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Max VerstappenRed Bull

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België