Verstappen moet tevreden zijn met zevende plaats: “Ik had geen brandstof meer”

25 augustus 2018 — Max Verstappen moest tijdens de kwalificatie voor de GP van België in de regen tevreden zijn met de zevende plaats. Verstappen kon in de verhoopte regen dus geen glansprestatie neerzetten.


Langer doorgaan op de baan zat er volgens Max Verstappen echter niet in, waardoor hij uiteindelijk tevreden moest zijn met de zevende plaats.

“Ik had geen brandstof meer, daarom moest ik naar binnen,” gaf Verstappen op zijn officiële site als verklaring. “Het is jammer, want we hadden de wissel naar intermediates goed getimed. We dachten daarmee de juiste strategie te hebben. Helaas stopte het richting het einde van de sessie met regenen en droogde de baan op.”

Wat de race betreft zijn de verwachtingen niet al te hooggespannen.

“Zevende is natuurlijk niet wat je wilt, maar we gaan er het beste van proberen te maken. Er staan nog twee Force India’s en een Haas voor ons, dus die moeten we eerst maar eens zien in te halen. Normaal gezien moet dat lukken, al is het op dit circuit wel lastig om iemand te volgen. We gaan ons best doen en zien wat er gebeurt,” besloot Verstappen.

-CYBER MONDAY: Profiteer nog snel van grote kortingen!!!

 Sint 2020 Sint 2020

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België