logo
 

Verstappen na derde tijd: “Strijden om de polepositie wordt moeilijk”

14 september 2018 — Na afloop van de oefensessies op vrijdag is Max Verstappen er van overtuigd dat Red Bull zich morgen nog kan verbeteren. Verstappen denkt echter dat het moeilijk zal worden om aanspraak te maken op de pole.


Tijdens de eerste oefensessie reed Max Verstappen de tweede tijd, achter teamgenoot Daniel Ricciardo. Tijdens de tweede oefensessie reed Verstappen de derde tijd, het toont aan dat Red Bull op het tragere circuit van Singapore competitiever voor de dag komt.

Ondanks die bemoedigende resultaten verwacht verstappen echter niet dat hij zich op de eerste startrij zal kunnen kwalificeren.

“We kunnen nog verbeteren,” zo valt te lezen op de officiële website van Verstappen. “Het was geen perfecte dag voor mij, vanmorgen voelde goed, maar we zijn niet helemaal tevreden met de middagsessie. We hadden iets last van onderstuur maar we zullen zien wat er morgen gebeurt.”

“We hebben niet de snelheid om voor de pole position te vechten, maar we proberen de auto nog wat te optimaliseren. Als dat lukt dan zouden onze korte runs en racesnelheid beter moeten worden. Hard werken vanavond zou ons in een positie moeten brengen om aan te kunnen vallen,” besloot Verstappen.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België