logo
 

Verstappen na problematische eerste dag: “Morgen zal het beter gaan”

17 juni 2016 — Voor Max Verstappen verliep de eerste kennismaking met het stratencircuit in Baku niet al te vlot.


Na een technisch probleem stond Verstappen tijdens de eerste oefensessie vooral werkloos toe te zien. Max verloor kostbare tijd en reed slechts drie rondjes.

Tijdens de tweede oefensessie liep het een stuk beter en kon Verstappen 35 ronden afleggen. Daarmee maakte hij heel wat verloren tijd goed, al moest hij wel tevreden zijn met een zevende tijd. Verstappen verwacht wel dat het morgen beter zal gaan.

“Ik vind Baku een leuk circuit, ik geniet ervan om er te rijden. Het asfalt is nog behoorlijk glad en door die hoge snelheden op de rechte stukken is het aanremmen voor de bochten uitdagend”, vertelt Max Verstappen tegenover ‘verstappen.nl’.

“Omdat ik in de eerste vrije training maar drie ronden kon rijden en het dan vooral draait om het leren kennen van de baan, moest ik in de tweede vrije training eerst in mijn comfortzone komen voor ik kon gaan pushen en de auto afstellen. Dat is er in de eerste training niet van gekomen, maar gelukkig heb ik ’s middags flink wat ronden kunnen rijden. Het was al met al niet de beste start, maar morgen gaat het vast beter.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België