Verstappen na snelste tijd en technische problemen: “We maken ons nog geen zorgen”

27 oktober 2018 — Max Verstappen domineerde de eerste twee oefensessies voor de GP van Mexico. De tweede oefensessie eindigde echter met een valse noot toen de Nederlander zijn Red Bull met technische problemen aan de kant moest zetten.


Tijdens beide oefensessies was Max Verstappen met een mooie voorsprong bovenaan terug te vinden, gevolgd door teamgenoot Daniel Ricciardo in de tweede Red Bull. Grote vraag is echter of de Nederlander op zaterdag daadwerkelijk zijn allereerste polepositie zal behalen en zo de jongste polesitter ooit kan worden.

Dan mogen er uiteraard wel geen technische problemen opduiken en dat was gisteren aan het einde van de tweede sessie echter wel het geval. De Nederlander maakt er zich echter geen zorgen over.

“We maken ons nog geen zorgen”, zo valt te lezen op de website van Verstappen. “We weten nog niet wat het is maar waarschijnlijk een hydraulisch probleem, maar dat weten we pas als de auto terug is. Het is jammer, maar we hebben een goede auto, genoeg down force en goede mechanische grip. Dat wisten we al en kon je in Monaco al zien, en vandaag ging het ook weer goed. Wellicht dat we morgen voor pole kunnen vechten, maar dan moeten we nog hard werken om beter te worden.”

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België