logo
 

Verstappen na vierde tijd: “We zijn er nog niet”

11 juni 2016 — Max Verstappen reed zowel tijdens de eerste als de tweede oefensessie een vierde tijd. De Nederlander was tevreden maar stelt dat er nog werk aan de winkel is.


Twee keer een vierde tijd, dan kan je op zijn minst van een positief begin van het raceweekend spreken, al is Verstappen nog niet helemaal tevreden.

“Het was een positieve dag”, blikt Max tegenover ‘Verstappen.nl’ terug op de eerste dag van het raceweekend in Canada. “Maar we zijn er nog niet, er is nog werk te verzetten. Ferrari lijkt iets sneller dan wij te zijn en iedereen zal zich willen verbeteren, dus ook wij moeten vooruitgang boeken. Het positieve is dat deze baan mij ligt en de auto erg goed aanvoelde.”

“Ik ben blij met de balans van de auto, nu gaan we de afstelling nog finetunen, hopelijk brengt dat nog wat. We hebben de auto en motor beter leren begrijpen. Het eerste gevoel met de nieuwe motor is positief, met meer vermogen ben je altijd blij. We hebben alle banden kunnen uitproberen en het voelde goed. Daarnaast is Montreal een uitdagende baan, dat is genieten. Het was al met al een positief begin van het weekend.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België