Verstappen niet tevreden na vierde tijd: “We hebben nog veel werk”

05 oktober 2018 — Max Verstappen reed tijdens de tweede oefensessie voor de GP van Japan de vierde tijd. De Nederlander was niet echt tevreden en beseft dat Red Bull met het oog op de rest van het weekend nog veel werk te doen heeft.


Lewis Hamilton domineerde de twee eerste oefensessies op het circuit van Suzuka. Daarachter was het Sebastian Vettel die de derde tijd reed, voor Max Verstappen in de Red Bull RB14.

“We hebben nog veel werk te doen”, zo valt te lezen op de website van Verstappen. “We hebben last van onder- en overstuur, dus voor mij was het niet zo’n goede dag. We hadden een paar dingen veranderd na de eerste sessie, maar die werkten niet. We zullen zien wat we morgen kunnen doen om de grip te verbeteren. Mercedes is te snel, maar wellicht dat we dicht achter de Ferrari’s kunnen zitten.”

Verstappen verwacht dus niet dat hij voor Mercedes een bedreiging kan vormen, al zit een podiumplaats er dus wel eventueel in. Er is uiteraard eerst nog op zaterdag de kwalificatie en daarin zal het voor Verstappen en Red Bull belangrijk zijn om een goede gridpositie te verkrijgen.

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België