Verstappen nu al positief over de nieuwe Red Bull-Honda

05 februari 2019 — Hoewel hij er in het echte leven nog een meter mee gereden heeft is Max Verstappen, na wat simulatorwerk, nu al positief over de nieuwe bolide van Red Bull.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Gisteren was Verstappen in Amsterdam voor de voorstelling van zijn nieuwe kledinglijn maar iedereen is natuurlijk ook razend benieuwd naar de de nieuwe bolide van Red Bull voor het seizoen 2019.

De RB15 wordt op dertien februari voorgesteld in Milton Keynes, dezelfde dag als rivaal Mercedes. De jonge Nederlander durft zich nog niet echt aan een voorspelling wagen voor komend seizoen maar hij wou wel meegeven dat de eerste indrukken vanuit de simulator positief waren.

“De nieuwe auto heb ik tot nu toe alleen maar in de simulator gereden en dat voelt positief aan,” aldus Verstappen tegenover ‘Formule 1.’

“Je weet natuurlijk niet wat de andere teams doen, dat is ook voor mij afwachten. Eigenlijk wel spannend, hoewel dat pas echt komt als ik in de auto zit. Vooraf weet je niet wat je kunt verwachten.”

De grote onbekende is uiteraard de Honda-krachtbron achterin de RB15 maar Verstappen laat weten dat de nieuwe samenwerking voor een nieuwe dynamiek gezorgd heeft binnen het team.

“Ik merk dat er veel positieve energie is. Je merkt dat de drive er nu is om te winnen, ik denk dat het nu van beide kanten klopt. Zowel vanuit het team als vanuit de motorleverancier. Het is een nieuw begin met Honda, iedereen is heel gemotiveerd. We kijken allemaal ontzettend uit naar het nieuwe seizoen.”

Geschreven door Tom Schots

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België