logo
 

Verstappen zorgt voor Nederlands feestje in Oostenrijk: “Dit is geweldig!”

01 juli 2018 — Max Verstappen heeft na een erg sterke race de GP van Oostenrijk gewonnen. De Nederlander zegevierde tijdens de thuisrace van Red Bull en dat zorgde niet alleen bij het team maar ook bij de duizenden Nederlandse fans voor een enorme ontlading.


“Geweldig!”, vertelde een enorm blije Max Verstappen na afloop van de race en zo valt te lezen op zijn officiële website. “Het was lastig om de banden heel te houden. Ik moest er vanwege de slijtage goed voor zorgen, maar we hebben het tot het einde volgehouden. Het is geweldig om met een Red Bull op de Red Bull Ring te winnen. Ook nu er zoveel Nederlandse fans aanwezig zijn, ongelofelijk! Het was een erg goede dag en ik hoop dat we zo door kunnen gaan.”

De sleutel tot succes op de Red Bull Ring was banden sparen, iets wat Verstappen vooral kon doen eenmaal hij aan de leiding van de race reed.

“Het was belangrijk om lang door te kunnen rijden. Sommigen hadden wat meer problemen, maar gelukkig konden we tot het einde op die band door blijven rijden. Ik ben in ieder geval heel blij. Het is een wat onverwachte overwinning, maar hij voelt heel goed,” besloot Verstappen.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België