“Vertrek Ron Dennis zou een groot verlies voor de F1 betekenen”

07 november 2016 — Indien Ron Dennis eind dit seizoen McLaren effectief verlaat dan zou dat volgens Red Bull-teambaas Christian Horner een groot verlies voor de F1 betekenen.


Zet Ron Dennis eind dit jaar daadwerkelijk een stap opzij als CEO van McLaren? De geruchten worden steeds sterker en indien Ron Dennis inderdaad McLaren en de F1 verlaat, dan zal dat volgens Horner een enorm verlies voor de F1 zijn.

“Ik heb een ongelooflijk respect voor Ron,” zei Christian Horner tegenover ‘Sky Sports’. “We hebben tegenover elkaar gestaan toen we vochten voor sponsors, ingenieurs, rijders, enz. We hebben het echter steeds fair gespeeld. Het zou een groot verlies zijn indien hij er niet meer is, niet alleen voor McLaren maar ook voor de Formule 1.”

“Wat hij in de Formule 1 bereikt heeft is echt opmerkelijk. Wat hij van McLaren heeft gemaakt is een voorbeeld voor ons allemaal. Hij is een gepassioneerd iemand en hij ijvert voor de juiste dingen in de Formule 1, soms zelfs ten nadele van zijn eigen team.”

Een officiële aankondiging van het terugtreden van Ron Dennis als McLaren CEO is er nog niet, al zijn er al langer geruchten dat er bij McLaren spanningen zijn binnen de raad van bestuur.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België