logo
 

Vettel acht alles mogelijk onder deze omstandigheden

24 augustus 2013 — Sebastian Vettel is niet helemaal tevreden over zijn laatste snelle ronde, waarmee hij morgen naast, doch achter Lewis Hamilton op de eerste startrij staat. image

“We weten niet precies of onze eerste ronde op intermediates in Q3 voldoende zou geweest zijn. In eerste instantie was iedereen op slicks buiten gereden, wat goed te doen was. Toen begon het echter behoorlijk hard te regenen.”

“Het bleef verder regenen, en we probeerden allemaal toch nog één snelle ronde af te leggen. Toch hield het plots op met regenen, en werd de omloop weer een stuk sneller, waarbij onze laatste ronde op een opdrogende baan duidelijk de snelste was. Het was echter heel moeilijk om in te schatten hoe snel we konden gaan, en ik zag natuurlijk hoe Lewis achter mij steeds dichter kwam. Toen besefte ik dat ik hier en daar toch net iets sneller kon gereden hebben.” verklaarde Vettel.

De regerende wereldkampioen is niet helemaal tevreden met zijn tweede startplaats, maar is toch optimistisch met het oog op de race van morgen.

“Onder deze omstandigheden kan echt alles gebeuren. Het is wel jammer dat ik de pole net gemist heb, maar al bij al ben ik toch redelijk tevreden. Het is een zeer goed resultaat voor het team. We zullen zien wat er morgen gebeurt, want de omstandigheden zullen gelijkaardig zijn aan die van vandaag.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België