Vettel: “Alonso klaagt graag”

06 juli 2014 — Sebastian Vettel haalde het van Alonso in een intense strijd met de Spanjaard voor de vijfde plaats. De Duitser beklaagde zich ironisch genoeg over het feit dat Fernando Alonso graag klaagt ...

image
Tijdens de GP van groot-Brittannië kregen we rondenlang een strijd te zien tussen Fernando Alonso en Sebastian Vettel. Gelukkig maar, want het smukte de spankracht van de tweede racehelft enigszins op.

Beide piloten beklaagden zich maar al te graag over de andere. Zowel Vettel als Alonso lieten niet na om over de boordradio bij het team hun beklag te doen in de hoop dat de FIA en de stewards hun zouden helpen.

Uiteindelijk was het Sebastian Vettel die aan het langste eind trok, maar de Duitser was blijkbaar danig gefrustreerd door al het geklaag van Alonso dat hij even vergat dat ook hijzelf constant zijn beklag deed. Op dat vlak kregen we ongetwijfeld een gelijke stand tussen beiden piloten ...

“Ik wist dat toen ik over de boordradio het bericht kreeg dat ik de limieten van het circuit moest respecteren dat hij aan het klagen was. Zo is hij nu eenmaal, dus ik besloot hetzelfde te doen,” zei Vettel na afloop van de race.

“Voor mij was het eenvoudiger dan voor hem om te zien of hij breed ging. Ik weet niet wat de resolutie van de spiegels van de Ferrari is maar als ik naar zijn geklaag luister dan moet die gigantisch hoog geweest zijn. Ik weet niet wie gewonnen heeft op het vlak van overtredingen, misschien moet ik het aan de stewards gaan vragen,” besloot Vettel.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België