Sebastian Vettel denkt nog niet aan de titel

04 juni 2017 — Sebastian Vettel vindt het nog te vroeg om te denken aan de titel met Ferrari. Hij beseft dat er nog veel kan gebeuren, ook al staat de viervoudig wereldkampioen 25 punten voor op Lewis Hamilton.


Sebastian Vettel is goed op weg om voor de vijfde keer wereldkampioen te worden. In Monaco won hij voor de derde keer dit seizoen. De Duitser heeft nu 25 punten voorsprong op eerste achtervolger Lewis Hamilton, nadat de Brit een slecht weekend kende in het prinsdom. Ondanks zijn voorsprong denkt Sebastian Vettel nog niet aan de titel, wat zijn eerste met Ferrari zou zijn.

“Ik probeer er niet mee bezig te zijn voor de zomerstop. Ik was meer bezig met het team toen ik op het podium stond in Monaco. Vorig jaar hadden we het vaak moeilijk, maar dit jaar is het de omgekeerde wereld. Het team is wel nog steeds hetzelfde. Op zo’n momenten besef je dat je met een speciale groep mensen aan het werken bent. Als het goed verloopt, werken we samen als één geheel.”

“We moeten er nu voor zorgen dat we deze vorm vasthouden tijdens de komende races. Maar ik denk dat we geweldig bezig zijn”, vertelt een tevreden Vettel.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België