Vettel droomt van zitje bij Ferrari

15 februari 2011 — Sebastian Vettel die bij Ferrari rijdt, het lijkt een kwestie van tijd ...

De voorbije maanden waren er meermaals geruchten over een mogelijke overstap van Vettel naar de Italiaanse renstal. Voor de meeste rijders is het een droom om ooit voor Ferrari te rijden en zo ook bij Vettel dus.

“Laat het ons zo stellen: Ik hou van het racen, ik ken de geschiedenis van de motorsport en ik weet dat Ferrari een legende is,” zegt Sebastian Vettel in een interview met Gazzetta dello Sport.

“Het is erg speciaal om je naam te zien staan in de lijst van wereldkampioenen maar het zou ook speciaal zijn om je naam tussen de Ferrari-rijders te zien staan.”

“Het is ook mijn droom om ooit voor de renstal uit Maranello te rijden. Ik ben echter nog jong en heb dan ook nog tijd. Momenteel ben ik tevreden bij Red Bull, zonder hen zou ik nooit in de Formule 1 geraakt zijn.”

Reeds verschillende keren doken er in de diverse media geruchtenop over vermeende toenaderingspogingen tussen Ferrari en Vettel. Deze werden echter steeds ontkend. Ook nu lijkt er gewoon sprake te zijn van geruchten en uitlatingen in de pers, maar eens te meer luidt het gezegde: waar rook is, is vuur.

Het lijkt dan ook maar een kwestie van tijd alvorens Vettel voor Ferrari zal rijden.

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België