logo
 

Vettel: “Foutje kostte mij de pole”

02 november 2013 — Sebastian Vettel is na afloop van de kwalificatie redelijk tevreden met zijn plaats op de eerste startrij, al beseft de Duitser dat hij morgen door een foutje niet van op de pole mag vertrekken.

image
Mark Webber reed een uitstekende snelste ronde, maar Vettel denkt dat hij nog net iets sneller had kunnen zijn indien hij in de eerste sector geen fout had gemaakt. Bij het nemen van de eerste bocht ging de Duitser immers iets te breed, waardoor hij kostbare tijd verloor. Al is de Duitser ook blij voor Mark Webber dat hij de polepositie kon veroveren.

“Ik denk dat het in eerste instantie een uitstekend resultaat voor het team is, zeker omdat Mercedes zo sterk was met Nico en Lewis tijdens Q2. In denk niet dat we de teugels wat lieten vieren tijdens Q2, ze waren gewoonweg enorm goed in Q2. Blijkbaar vonden we in Q3 wat extra tijd en Mark deed een uitstekende ronde, ik wil hem dan ook feliciteren,” zei Vettel.

“Ik had iets beter moeten doen. Ik maakte immers kans om op de pole te staan indien ik geen foutjes had gemaakt. Het is echter een uitstekend resultaat voor het team en ik verwacht dat we morgen een sterke race zullen rijden,” blikt Vettel alvast vooruit naar morgen.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België