logo
 

Vettel: “Heeft Hamilton een afkorting genomen?”

29 juni 2013 — "Sebastian Vettel reed tijdens de kwalificatie de derde tijd en was net iets sneller dan teamgenoot Mark Webber. De Duitser is best tevreden met zijn derde tijd en kijkt al uit naar de race morgen.

image
Vettel was amper negen duizendsten van een seconde sneller dan zijn Australische teamgenoot Mark Webber maar het zijn wel negen enorm belangrijke duizendsten. Daardoor staat Vettel immers van op de veel gunstigere derde plaats op de startgrid. Webber moet immers van op de vierde plaats vertrekken, wat eveneens de ‘vuile’ kant van de startgrid is.

“Tijdens de kwalificatie ging het er allemaal erg spannend aan toe, alles zat dicht op elkaar. En daarmee bedoel ik alles achter beide Mercedessen. Mercedes heeft immers een ongelooflijke snelheid over één snelle ronde,” zei Vettel na afloop van de kwalificatie. “Ze hebben iets dat hen zo snel maakt als de brandweer. We moeten zien wat hen zo snel maakt en onszelf verbeteren.”

“We moeten ook zien wat morgen brengt. Met het huidige resultaat ben ik alvast tevreden. Ik weet niet of Lewis ergens een afkorting heeft genomen, maar hij was niet te pakken. Hij heeft een fantastische ronde gereden,” besluit Vettel.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België