logo
 

Vettel: “Ik moet niets bewijzen”

06 november 2013 — Sebastian Vettel geeft de criticasters lik op stuk ...

image
Vettel veroverde dit seizoen zijn vierde wereldtitel op rij maar desondanks moet de Duitser nog altijd heel wat kritiek slikken. Vooral het feit dat hij zijn vier titels bij hetzelfde team veroverde zorgt voor heel wat kritiek.

De Duitser zou de strijd om de titel moeten aangaan in een wagen die veel meer op het niveau van zijn concurrenten Alonso, Raikkonen en Hamilton is. Maar Vettel zelf is het daar niet mee eens. Volgens Vettel moet hijzelf niets meer bewijzen en voelt hij ook de nood niet om van team te wisselen.

“Ik denk dat je als rijder steeds het beste team voor ogen hebt. Wanneer je terugkijkt in de geschiedenis van de Formule 1 dan zie je ook telkens opnieuw de beste piloten races en kampioenschappen winnen en dit ook bij de beste teams,” aldus Vettel. “Ik weet het niet. Misschien ben ik verkeerd, maar ik ben zeer tevreden waar ik nu ben. Ik denk dat ik bij één van de beste teams zit en uiteindelijk moet je in de spiegel kunnen kijken en tevreden kunnen zijn met wie je bent. Momenteel ben ik dat, terwijl ik bij Red Bull rij, en ik denk er niet aan om ergens anders naartoe te gaan.”

Vettel liet ook nog weten dat hij dan wel bij hetzelfde team mag gereden hebben de voorbije jaren, maar dat het team op zich wel wijzigde doorheen de jaren.

“De voorbije vijf jaar zijn er ook zaken veranderd, ook al rij je voor hetzelfde team. Mensen komen en mensen gaan, dat is nu eenmaal het leven,” besluit Vettel.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België