logo
 

Vettel: “In 2019 wil ik het Hamilton moeilijker maken”

25 november 2018 — Sebastian Vettel moest tijdens de GP van Abu Dhabi, net als in het kampioenschap, tevreden zijn met de tweede plaats achter Lewis Hamilton. Vettel wil het Hamilton volgend jaar echter een stuk moeilijker maken.


Vettel finishte de race op een handvol seconden van Hamilton, dit nadat hij naar eigen zeggen tot in de slotronden was blijven jagen. Ondanks dat de Duitser over banden beschikte die veel nieuwer waren dan die van Hamilton slaagde hij er echter nooit in om Hamilton te bedreigen voor de overwinning.

“Tot de laatste ronde probeerde ik alles,” zei Vettel na afloop van de race. “Ik heb er echt van genoten dat ik beetje bij beetje dichter kwam maar hij controleerde vooraan het tempo.”

“Ik had liever wat meer een wiel-aan-wiel gevecht gehad. Maar hij is de kampioen en hij verdient het ook om kampioen te zijn.”

Vettel wil Hamilton volgend jaar meer bedreigen voor de titel dan dat dit jaar het geval was. Ook volgend jaar zal de titel immers het doel zijn en daarvoor zal er komende winter al hard gewerkt moeten worden.

“Ik, en bij uitbreiding het volledige team, zal proberen om volgend jaar sterker voor de dag. te komen en we zullen het hem volgend jaar moeilijker maken,” besloot Vettel.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België