logo
 

Vettel: “In het begin te agressief, de finish halen was vervolgens het doel”

16 september 2018 — Sebastian Vettel moest na afloop van de GP van Singapore toegeven dat Ferrari niet het maximale uit haar pakket heeft weten te halen, waardoor het opnieuw een opdoffer incasseerde in de strijd om de titel.


“Ik denk dat we over het algemeen niet snel genoeg waren. We beschikten tijdens de race niet over voldoende snelheid maar ik denk dat we in het begin ook te agressief waren. Dat werkte overduidelijk niet,” zei Vettel na afloop van de race.

“Vervolgens had ik een andere race dan de andere jongens, op een andere band. Ik was er niet echt van overtuigd dat we het tot het einde van de race zouden uithouden maar de pits opzoeken was geen optie want we zouden tijdens de pitstop enorm veel tijd verliezen. We probeerden ons dan ook gewoon te focussen op het halen van de finish.”

Vettel moest toegeven dat Ferrari uiteindelijk in Singapore niet het maximale eruit heeft weten te halen.

“Met de manier waarop we raceten maakten we geen kans. Er is misschien iets voor te zeggen dat we niet snel genoeg waren. Voorafgaand aan het weekend zei ik dat we hier alleen onszelf konden verslaan en ik denk dat we hier niet alles uit ons pakket gehaald hebben,” besloot Vettel, die na de GP van Singapore in de wk-tussenstand tegen een achterstand van veertig punten op Lewis Hamilton aankijkt.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België