Vettel na de oefensessies op vrijdag: “Het moet nog beter”

02 september 2017 — Volgens Sebastian Vettel moet Ferrari haar wagen nog wat verbeteren met het oog op de kwalificatie op de race. De Duitser was gisteren na afloop van de eerste oefensessies dan ook niet geheel tevreden.


“Het was wat een gemengde dag en ik hoop dat het op zaterdag beter zal gaan,” zei Vettel gisteren na afloop van de eerste twee oefensessies. “Tijdens de namiddagsessie reden we tijdens het eerste deel van de sessie hoofdzakelijk op de zachte band. Ik was niet helemaal tevreden omdat we wat pech kenden door het vele verkeer en de virtuele safety car. Het was niet de ideale dag maar het was voor iedereen hetzelfde.”

“Over het algemeen zouden we echter voldoende data verzameld moeten hebben en hopelijk kunnen we op zaterdag enkele zaken verbeteren, vervolgens zou het beter moeten gaan.”

Volgens Vettel moet Ferrari ook niet al te veel naar Mercedes kijken maar zich volledig focussen op de eigen prestaties.

“Mercedes was de voorbije jaren erg sterk maar we moeten ons op onszelf focussen. We proberen onze wagen nog wat te verbeteren want we missen nog wat. Vervolgens is dat ons punt om van te vertrekken,” besluit Vettel.

Speel mee met het Grosser Preis der Steiermark Spel: Minimaal 500 Euro aan prijzen!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België