logo
 

Vettel: “Pikorde nog niet duidelijk”

14 maart 2013 — Sebastian Vettel heeft nog geen idee van wat de volgorde zal zijn bij de topteams. image

Niemand weet tot op vandaag wie vooraan de dienst zal uitmaken. Dit weekend zal al iets meer duidelijkheid scheppen in de pikorde bij de toppers. Ook Red Bull en Sebastian Vettel tasten nog een beetje in het duister.

“We hebben geen flauw idee van de positie waarin we ons momenteel bevinden. Morgen en in de loop het weekend zal het duidelijk worden of we ons werk goed hebben gedaan. We zijn hier in Melbourne aangekomen met een pakket waarvan wij zelf denken dat het goed zit. We zullen zien of we gelijk hebben, maar we zijn allemaal blij dat we er eindelijk kunnen aan beginnen.”

De drievoudige wereldkampioen geeft ook nog aan dat het duidelijk moge zijn waar Red Bull Racing het liefst zou staan, maar beseft ook dat alles heel dicht op elkaar zit aan de top. Vorig jaar werd al duidelijk dat de teams veel dichter naar elkaar toegegroeid zijn wat de tijden betreft, en zoals het er nu naar uit ziet zal het in 2013 niet anders zijn.

“We denken niet echt na over de successen die we reeds geboekt hebben. Mijn eerste titel was heel speciaal, want het was een bewijs dat ik het wel degelijk kon. De twee seizoenen daarna waren ook heel mooi, maar nu staan we allemaal terug op nul en maakt iedereen evenveel kans op de titel.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België