logo
 

Vettel vreest niet voor Alan Jones

11 mei 2013 — Sebastian Vettel vertrouwt erop dat Alan Jones, die door de FIA is aangeduid als extra steward, hem correct zal behandelen tijdens de GP van Spanje. image

Alan Jones werd wereldkampioen in 1980, en is een landgenoot van Mark Webber. Na het debacle van Maleisië, waar Vettel een teamorder negeerde om zo de overwinning weg te kapen voor de neus van Webber, spuwde Jones nogal wat negatieve uitspraken in de richting van de Duitser.

Jones had Vettel onbetrouwbaar genoemd, en vond dat Webber hem nu als zijn vijand moest beschouwen. Sebastian Vettel weet echter niets van de uitspraken van Jones, maar verwacht wel een eerlijke behandeling van de Australiër.

“Ik ben daar niet van op de hoogte, maar ik veronderstel dat hij als steward wel op een neutrale en rechtvaardige manier zal werken, dus ik zie niet in waarom er een probleem zou zijn.” vertelt Vettel.

Ook de geruchten over een mogelijke overstap naar Mercedes werden door Vettel meteen van tafel geveegd. “Hetgeen ik daarover las, verbaasde mij wel. Het gebeurt niet veel dat ik iets lees, en meestal zijn het dan nog enkel de koppen, maar ik vind het nogal grappig.”

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België