logo
 

Vettel wordt niet bestraft voor middelvinger naar Karthikeyan

02 april 2012 — Sebastian Vettel toonde tijdens de GP van Maleisië zijn middelvinger naar Narain Karthikeyan maar de Duitser zal daar niet voor bestraft worden.

Dat Sebastian Vettel niet in beste doen was tijdens de GP van Maleisië werd pijnlijk duidelijk toen hij een aanrijding had met Narain Karthikeyan en hij ook zijn middelvinger aan de Indiër toonde. Vettel heeft de reputatie van een erg faire rijder te zijn en hij heeft een ook goede reputatie in de paddock en bij de f1-fans. Daar kwam de voorbije weken echter meermaals een deuk in, niet op zijn minst in Maleisië toen hij dus zijn middelvinger toonde.

Volgens sommigen kan Vettel niet goed onder druk presteren en is de middelvinger daar opnieuw een mooi bewijs van. Dat de Duitser gefrustreerd was bleek ook tegen het einde van de race. Vettel negeerde de orders van het team en in een reactie tegenover de pers spuuwde hij zijn gal over Karthikeyan.

De FIA zal Vettel echter niet bestraffen voor het incident, al roept het incident op zich wel vraagtekens op. Uiteraard moeten veel fans terugdenken aan de middelvinger van David Coulthard toen die nog voor McLaren reed. Die middelvinger kreeg toen al lachend de titel ‘international sign of peace’.

Hieronder kan u de beelden van het incident tussen Vettel en Karthikeyan zien waarbij de Duitser zijn middelvinger opsteekt.

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België