logo
 

video: Petrov verliest stuur en vliegt uit de race

10 april 2011 — Vitaly Petrov kende tijdens de GP van Maleisië minder geluk dan teamgenoot Nick Heidfeld. De Rus vloog letterlijk uit de wedstrijd ...

Petrov maakte een kostbare fout tijdens de GP van Maleisië, een fout die hem letterlijk ook het stuur van zijn wagen kostte. Voor de Rus was het even schrikken toen hij met zijn wagen van het circuit ging, terug op de baan belandde en hij stuurloos naast de baan terecht kwam.

“Eerst en vooral ben ik tevreden dat het team opnieuw een podiumplaats behaalt heeft. Dit is voor het team een erg mooie start van het seizoen,” zei Petrov in een reactie na afloop van de race.

“Ik maakte een kleine fout die niet dergelijke gevolgen zou moeten gehad hebben. Ik kwam naast de ideale rijlijn, de wagen sprong omhoog door de boordsteen en kwam hard neer op het circuit. Jammer want beide wagens hadden in de punten kunnen eindigen. Het goede nieuws is echter dat we een competitieve wagen hebben, competitiviteit die we ook de rest van het seizoen best kunnen gebruiken.”


Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: Vitaly Petrovvideo

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België