VIDEO: Robbie Williams kent Max Verstappen niet: “Vast een aardige jongen maar geen idee wie hij is”

04 november 2016 — Dan behoor je tot het selecte groepje van F1-piloten, en heb je op indrukwekkende wijze enkele maanden geleden je eerste F1-race gewonnen, maar dat is nog geen garantie dat internationale sterren je kennen.

We hebben het over Max Verstappen die woensdagavond tijdens het Nederlandse RTL Late Night niet herkend werd door popster Robbie Williams.

Presentator Humberto Tan polste voorafgaand aan een videoboodschap van Max Verstappen of Robbie Williams F1-fan was. Daar was de presentator immers van overtuigd omdat de videoclip van Robbie Williams zijn song ‘Supreme’ uit 2000 zich immers afspeelt in het F1-wereldje.

Nadat Tan tot het besef kwam dat Robbie Williams dan toch geen F1-fan is volgde de videoboodschap van Max Verstappen. Diezelfde Verstappen ging er in zijn videoboodschap uiteraard vanuit dat Robbie Williams wel degelijk F1-fan was en erg zou genieten van het bijwonen van een F1-race bij Verstappen en het Red Bull F1 team.

Robbie Williams zat met open mond te kijken naar de uitnodiging en wist duidelijk niet meteen wat te zeggen na de uitnodiging.

“Vast een heel aardige jongen, maar geen idee wie het is,” zei de Britse popster vervolgens. “Ik ben gek van de Formule 1!”

Humberto Tan, die niet even wist waar hij het had reageerde stomverbaasd: “Dat is onze beste F1-coureur, dat is Max Verstappen!”

Robbie Williams dronk dan maar van zijn water waarna hij zei: “Succes voor hem en voor Nederland!”

F1-piloot zijn is duidelijk geen garantie op naamsbekendheid bij het kransje van wereldsterren ...

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België