logo
 

“Vier keer meer tickets verkocht voor GP van België”

30 oktober 2014 — Sportstadion.nl, eveneens partner van deze website wat F1-tickets betreft, heeft bekendgemaakt dat het tot nu toe vier keer zoveel tickets voor de GP van België heeft verkocht.

image
Tijdens de eerste periode van de voorverkoop van tickets voor de GP van België zijn er kortingen van zo’n 20 procent op de normale ticketprijzen. Zo kan je reeds een Bronze weekendticket kopen voor 105 euro in plaats van 130 euro. Bij de tribunekaarten is het prijsverschil nog veel groter. Daar vallen kortingen te noteren tot 110 euro!

En dat het storm loopt voor tickets tijdens de eerste voorverkoopperiode mag duidelijk zijn. Onze partner sportstadion.nl verkocht tijdens de eerste maand van de voorverkoop maar liefst vier keer zoveel tickets als vorig jaar.

Naar de oorzaak moet niet ver gezocht worden. Nederlanders kopen massaal tickets om hun held Max Verstappen te kunnen aanmoedigen tijdens de GP van België. Aangezien onze noorderburen zelf geen F1-race hebben zakken ze massaal af naar het circuit van Spa-Francorchamps.

Organisator Spa Grand Prix zal zich ongetwijfeld in de handen wrijven, aangezien de ticketverkoop een belangrijke bron van inkomsten is. De voorbije jaren was er al een gestage groei van de verkoop van tickets, maar in verhouding tot de topjaren viel de ticketverkoop toch nog serieus tegen. Max Verstappen en het Nederlands legioen kan hier mogelijk verandering in brengen.

De GP van België vindt plaats op 23 augustus 2015. Wil je zelf snel nog tickets kopen en profiteren van kortingen tot 20 procent? Snel zijn is dan de boodschap want de periode met kortingen tot 20 procent loopt dit weekend af. Klik hier om tickets te bestellen.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België