logo
 

Villeneuve: “Niemand geloofde mij toen ik zei dat Ricciardo Red Bull zou verlaten”

09 augustus 2018 — Voormalig F1-kampioen Jacques Villeneuve voorspelde naar eigen zeggen dat Daniel Ricciardo het Red Bull F1-team zou verlaten, maar niemand zou hem geloofd hebben.

Een bericht gedeeld door Aston Martin Red Bull Racing (@redbullracing) op

Daniel Ricciardo zorgde een week geleden voor een schokgolf in de Formule 1 door zijn overstap van Red Bull naar Renault aan te kondigen. De Australiër was een sleutelfiguur in het ‘silly season’ dit jaar en door zijn overstap naar Renault is het nu vooral uitkijken naar wie de nieuwe teamgenoot van Max Verstappen zal worden.

Jacques Villeneuve zag de overstap van Ricciardo aankomen en vindt het een goede zaak dat de Australiër voor Renault koos.

“Al meer dan een maand heb ik het erover maar niemand geloofde mij,” aldus de wereldkampioen van 1997. “Iedereen dacht dat hij bij Red Bull zou blijven maar het is geweldig dat hij naar Renault gaat. Het is een fabrieksteam met heel wat middelen.”

“De samenwerking tussen Red Bull en Honda is niet geloofwaardig. Red Bull is eigenlijk een Max Verstappen-team dat alle aandacht op hem richt.”

image

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België