Virgin Racing en Renault willen Glock in 2011

17 juli 2010 — Bij de renstal Virgin Racing is technisch directeur Nick Wirth van mening dat men Timo Glock maar best kan vastleggen voor komend seizoen. Ook de Franse renstal Renault zou immers interesse tonen.

Het is vrij normaal dat Virgin Racing in 2010 maar moeizaam succes kan boeken. De renstal debuteerde dit seizoen in de F1 en het bereiken van de finish is dan ook een van hun belangrijkste doelstellingen. Hun Duitse rijder Timo Glock wist Virgin Racing al 10 keer de finish te doen bereiken in 2010. Ondanks het moeizame seizoen is Glock toch van mening dat men goed op weg is bij Virgin. Nick Wirth is dan ook zeer tevreden over de resultaten van Glock die mogelijk toch wel eens sneller dan verwacht zou kunnen overstappen naar Renault.


“Bij Virgin is men erg tevreden over de talenten van Timo Glock. Zijn ervaring en mogelijkheden zijn erg belangrijk voor een nieuw team. Het is aan ons om hem een competitieve wagen te bieden. Timo wist op voorhand dat we dienden op te klimmen en we verwachten dat hij dus onderdeel van onze renstal blijft uitmaken. We beschikken nog steeds over een overeenkomst met Glock, maar dingen kunnen altijd snel veranderen in de F1”, aldus Nick Wirth.

 

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België