Virgin: “Wij sponsoren geen oplichters zoals Piquet”

26 september 2009 — Als het aan Virgin ligt zal Nelson Piquet nog een tijdje mogen wachten om terug in de Formule 1 te geraken. Virgin verklaarde alvast dat het geen oplichters nodig heeft binnen de renstal die het sponsort.

Voor alle duidelijkheid, Virgin is in 2009 nog even de sponsor van Brawn GP, iets waar vanaf 2010 dus een wijziging in komt. Virgin zal vanaf 2010 overstappen naar de nieuwe renstal Manor GP om te proberen daar hetzelfde succes te bereiken als bij Brawn GP. Echter wenst Virgin wel enkel haar geld te investeren in eerlijke mensen en is het van mening dat Piquet niet meer tot dat soort van mensen behoort.

“Aan het einde van dit seizoen zullen we eigenlijk pas kunnen spreken over onze bedoelingen voor 2010. We kunnen niet veel spreken over de toekomst omdat we dit seizoen nog de sponsor zijn van een andere renstal maar we zijn alvast niet van plan om Nelson Piquet een zitje aan te bieden. Virgin wenst haar geld niet in oplichters te investeren”, zo verklaarde de directie van Virgin.

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België