Virgin wil rijders behouden in 2012

14 juli 2011 — Greame Lowdon, de CEO van Marussia Virgin Racing, heeft in The Star gezegd volgend jaar graag verder te willen gaan met de huidige line-up van het team, bestaande uit onze landgenoot Jérôme D'Ambrosio en Timo Glock. Lowdon wuift zo ook alle speculaties omtrent een vertrek van D'Ambrosio naar een ander team uit.

image

Eric Boullier vertelde onlangs dat onze landgenoot Jérôme D’Ambrosio aanbiedingen heeft van andere teams, om volgend jaar bij hen te gaan rijden in de Formule 1.

Lowdon sprak echter met de vertegenwoordiger van D’Ambrosio, en die vertelde hem dat het gaat om louter geruchtvorming binnen de paddock.

“We zijn uiterst tevreden met onze rijders en we willen hen graag houden voor 2012”, zegt Lowdon. “Het is niet ongewoon om je line-up te wijzigen maar wij hebben op dit moment twee extreem goede piloten binnen onze rangen en willen dat graag zo houden.”

Lowdon voegde daar overigens aan toe dat in september met Jérôme D’Ambrosio zal worden onderhandeld over een nieuw contract. Onze landgenoot scoorde dit seizoen al twee keer een veertiende plaats, en dat is het beste wat ze bij Virgin ooit zagen.

Ook de toekomst van Timo Glock bij het team lijkt men te willen verzekeren, en nu het team samenwerkt met Mclaren staat de Duitser daar ook niet weigerachtig tegenover ...

Door: Michaël Oosterlinck

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België