Volg de GP van België en F1journaal via twitter !

26 augustus 2016 — Ook F1journaal.be zal tijdens de GP van België aanwezig zijn. Het doet daarbij beroep op twitter om u van de laatste nieuwtjes en leuke weetjes te voorzien.


F1journaal wil u daarbij vooral op een ludieke manier van het F1-gebeuren op de hoogte houden. Verwacht eventueel breaking news, maar tevens ook grappige no-nonsense en weetjes van de teams, rijders en F1-fans ter plaatse.

Een F1-sessie die wordt onderbroken of is er een crash? Leuke taferelen naast het circuit? U komt het allemaal te weten via de Twitter-feed van F1journaal.be! Zelf iets leuk meegemaakt? Stuur het ons via twitter of laat het ons weten via onze Facebook-pagina.

Schrijf u nu alvast in als één van onze volgers. Ook wanneer u zelf niet over een twitter-account beschikt kan u ons toch volgen. Surf gewoon naar http://twitter.com/F1journaal/.

Rechts op onze homepage hebben we ook een Twitter-feed geïntegreerd zodat u de belangrijkste ‘F1-nieuwtjes’ kan volgen. Tijdens het raceweekend van de GP van België zal deze Twitter-feed van ‘F1-nieuwtjes’ ook onderaan de nieuwsberichten staan. Zo willen we jullie zoveel mogelijk nieuws bezorgen tijdens het raceweekend van de GP van België!

We wensen iedereen die naar de GP van België gaat kijken alvast veel plezier!

image

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België