Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone heeft opnieuw een ludieke Kerstkaart

25 december 2020 — Bernie Ecclestone heeft ook dit jaar opnieuw een 'Kerstkaart' gemaakt waarmee hij kritiek uit op de Formule 1, de sport die hij jarenlang leidde.


Ecclestone stond jarenlang aan het hoofd van de Formule 1 maar nadat Liberty Media enkele jaren geleden de sport overnam uitte Ecclestone meermaals kritiek op het huidig management van de Formule 1.

De voorbije jaren is de traditie ontstaan waarbij Bernie Ecclestone een ‘Kerstkaart’ laat maken waarin hij zijn visie op de F1 weergeeft en meestal ook kritiek uit. Ook dit jaar kwam Bernie Ecclestone met een opmerkelijke Kerstkaart.

In de Kerstkaarten van Bernie Ecclestone vinden we meestal enkele cryptische boodschappen terug, dat is dit jaar net iets minder het geval. Wel drijft hij zoals gewoonlijk de spot met de Formule 1.

Op de Kerstkaart van 2020 zien we Bernie Ecclestone in het Zwitserse Gstaad waar hij kind aan huis is. Een vitale 90-jarige Ecclestone duwt in de bergen de buggy met zijn vierde kind dat dit jaar geboren werd.

Ecclestone is ook druk aan telefoneren terwijl er in de achtergrond een F1-race plaatsvindt. We zien ook twee chalets op de Kerstkaart met aan de linkerkant Liberty Media en de bestuurders van de F1 die uitgeput rond de vergadertafel zitten.

De Kerstkaart vat op die manier pijnlijk weer hoe het F1-seizoen 2020 tot (financiële) kopzorgen leidde bij Liberty Media omdat de F1-kalender helemaal hertekend moest worden terwijl de fans thuis en op tv de races dienden te volgen.

In de bijhorende gelukswensen bij de Kerstkaart laat Bernie Ecclestone weten dat er meer in het leven is dan de Formule 1. Tegelijkertijd had hij echter ook complimenten voor het management van de Formule 1 en het organiseren van het voorbije F1-seizoen te midden van de pandemie met het coronavirus.

Koop via onderstaande banner bij Bol.com en steun F1journaal.be

Sale / Solden 2021Sale / Solden 2021

F1journaal.be heeft jouw steun nodig voor een nieuwe website!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België