Waarschijnlijk geen F1-race op Nurburgring

15 januari 2013 — De voorbije weken was Bernie Ecclestone positief gestemd over de mogelijkheid dat de GP van Duitsland zou plaatsvinden op de Nurburgring, maar dat sentiment is nu gekeerd.

image
Bernie Ecclestone verklaarde immers dat hij het hoogst onwaarschijnlijk acht dat de Nurburgring in 2013 de GP van Duitsland mag verwelkomen. De onderhandelingen zouden op niets zijn uitgedraaid.

“Nee,” antwoordt Bernie Ecclestone op de vraag van ESPN of de Nurburgring dit jaar een F1-race zal huisvesten. “Het probleem is dat de mensen die er waren nu weg zijn. En momenteel hebben ze niet voldoende geld. We zullen dus zien.”

“We zullen een GP van Duitsland hebben maar we weten nog niet waar. We hebben de race op de F1-kalender staan, we zullen vervolgens zien waar hij zal plaatsvinden,” besluit Ecclestone.

De Nurburgring kwam enkele maanden geleden in financiële problemen en moest normaal gesproken in 2013 de GP van Duitsland huisvesten. Mogelijk zal de race nu plaatsvinden op de Hockenheimring, waar de GP van Duitsland ook het voorbije jaar werd gereden.

image

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België