logo
 

“We kunnen de teams niet dwingen om naar Bahrein te gaan”

10 april 2012 — Ook Bernie Ecclestone mengt zich opnieuw in de discussie over de GP van Bahrein.

image

Bernie Ecclestone liet recent nog weten dat hij ervan uitgaat dat de race in Bahrein gewoon zal doorgaan. De voorbije dagen groeiden de protesten in Bahrein en de oproep om de race te annuleren klinkt steeds sterker.

Voorlopig vertrouwen de teams op de FIA om te bepalen of de race moet doorgaan. Wel is reeds duidelijk geworden dat de teams steeds meer rekening beginnen te houden met een mogelijke annulatie van de race (Teams bereiden zich voor op annulatie GP van Bahrein).

“Indien de teams niet naar Bahrein willen gaan dan kunnen we hen ook niet verplichten,” zei Bernie Ecclestone vandaag in ‘The Times’.

Ecclestone zou reeds een overleg gehad hebben met de leiders van de protesten. Hij zou daarbij voorgesteld hebben om tijdens het raceweekend een persconferentie te houden zodat de mensen die protesteren hun boodschap kunnen brengen.

Volgens Bernie Ecclestone zijn er drie partijen die kunnen beslissen om de GP van Bahrein niet te laten doorgaan: de FIA, de organisatoren van de race of de Kroonprins van Bahrein.

Koop nu Apple Airpods Pro voor de laagste prijs ooit !!!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België