“We moeten het dreigement van Gene Haas serieus nemen”

24 maart 2020 — Volgens Haas F1-piloot Romain Grosjean moeten we het dreigement van Gene Haas dat hij eind dit jaar eventueel zich terugtrekt uit de Formule 1 serieus nemen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door VMax.si (@vmaxsi) op

Het Haas F1 team stapte enkele jaren geleden in de Formule 1 en was meteen een erg succesvolle middenmotor. De Amerikaanse renstal wordt echter hoe langer hoe meer geconfronteerd met tegenvallende resultaten en voor het voorbije F1-seizoen draaide uit op een serieuze ontgoocheling.

Gene Haas liet verstaan dat het dit jaar stukken beter moet en dat hij anders ermee dreigt om zich terug te trekken uit de Formule 1.

“We moeten Gene erg serieus nemen,” aldus Grosjean tegenover ‘Canal+’. “Hij is op zijn minst iemand die duidelijk is. Er is niets erger dan iemand die constant zegt dat hij doorgaat en vervolgens plots uit de F1 stapt.”

“Gene was duidelijk, hij stapte in de Formule 1 om de merknaam Haas Automation een boost te geven, zijn bedrijf is erg gekend. Hij stapte ook in de sport omwille van zijn passie.”

“Er waren echter maar weinig mensen bij Haas die vorig jaar met plezier naar de F1 keken. ik begrijp dan ook zijn standpunt, maar dat moeten we eerder positief beschouwen,” besloot Grosjean.

Grand Prix van Portugal (RtAD) Spel. Win 2.500 Euro met maar 3 Euro!

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van België