“We zullen nog sterker zijn in Monza”

31 augustus 2015 — Romain Grosjean wist tijdens de GP van België op het podium te finishen. De Fransman verwacht dat zijn Lotus in Monza echter nog competitiever zal zijn dan op het circuit van Spa-Francorchamps.


Door een gridpenalty moest Grosjean van op de negende plaats op de startgrid vertrekken maar dat weerhield hem er echter niet van om als derde over de streep te komen. Een meer dan verdiende podiumplaats dus voor Grosjean die over een competitieve Lotus beschikte.

Voor het eerste sinds langs behaalden Grosjean en Lotus opnieuw een podiumplaats, al zou Monza op het vlak van competitiviteit nog beter moeten zijn.

“Op papier zou Monza onze wagen beter moeten liggen dan Spa dus in theorie zou een podiumplaats opnieuw mogelijk moeten zijn!” aldus Grosjean. “Je moet er voor zorgen dat je wagen zo vlot mogelijk de bochten neemt en enorm snel is op de rechte stukken. Op dat vlak leken we dit seizoen al redelijk sterk te zijn.”

“Uiteraard weten we niet hoe sterk we zijn in vergelijking tot de rest, althans niet tot we daar zijn. Ik ben er echter redelijk zeker van dat we voor het sterkste mogelijke resultaat zullen gaan, zoals altijd,” besluit de Fransman.

Verwante nieuwsitems

image

F1Journaal Specials

GP van België