logo
 

WEDSTRIJD: Williams Martini Racing Terrazza

07 augustus 2014 — Martini is sinds begin dit seizoen opnieuw sponsor in de Formule 1. Na een jarenlange afwezigheid maakte Martini haar comeback als titelsponsor van het Williams Martini Racing team. Komend weekend bezoekt Martini onze hoofdstad Brussel met het Williams Martini Racing Terrazza. En daar hoort volgens F1journaal.be en Martini een leuke wedstrijd bij.


Barcelona kreeg in mei de première, maar het Williams Martini Racing Terrazza komt nu op bezoek in Brussel.  Het indrukwekkend Martini experience platform serveert een onweerstaanbare combinatie van cocktails en F1-glamour tijdens het Brussels Summer Festival.

De iconische blauwrode strepen keerden terug naar de Formule 1 en staan op de bolides van Felipe Massa en Valtteri Bottas, maar ook jij kan nu de sfeer van de Formule 1 en Martini opsnuiven in het Williams Martini Racing Terrazza. Het Williams Martini Racing Terrazza houdt enkel halt op enkele Europese toplocaties, waaronder dus Brussel, de hoofdstad van Europa.

Het Williams Martini Racing Terrazza is een indrukwekkende constructie die de bezoekers laten genieten van alles wat Martini te bieden heeft in combinatie met de unieke sfeer van de Formule 1.

Je vindt er een F1-bolide van het Williams Martini Racing team terug en de Martini Racing Experience Box. Tijdens een levensechte simulatie beleef je zelf een rit in de F1-bolide van Martini. Uiteraard kan je er ook genieten van perfect geserveerde Martini Royale cocktails.

Maar voor de echte F1-fans is er nog meer. Je kan op het Williams Martini Racing Terrazza immers deelnemen aan een wedstrijd waarbij je kans maakt op een VIP-reis naar de GP van Italië, die begin september plaatsvindt.

Martini heeft voor de bezoekers van F1journaal.be immers nog iets extra in petto. Hier op je F1journaal.be kan je immers deelnemen aan een extra wedstrijd.

Je maakt immers kans op 5 duo-vouchers. Zo’n voucher geeft recht op twee gratis Martini Royale Cocktails. Als trouwe bezoeker van F1journaal.be krijg je bovenop de duo-vouchers ook nog eens een Williams Martini Racing-cap. Uiteraard mag je ook de F1-experience box uitproberen. Daarnaast kan je net als de andere bezoekers deelnemen aan de wedstrijd waarmee je een VIP-reis naar de GP van Italië kan winnen.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de 5 duo-vouchers die recht geven op twee gratis Martini Royale Cocktails op het Williams Martini Racing Terrazza in Brussel?

Stuur een email naar en jouw antwoord op volgende vraag: In welke stad vond de première plaats van het Williams Martini Racing Terrazza? Vermeld daarin eveneens jouw naam en emailadres waarop we je eventueel mogen contacteren.

Deelnemen kan tot en met vanavond, donderdag 7 augustus om 23u59. De winnaars worden persoonlijk via email verwittigd. Opgelet, de vouchers zijn enkel geldig van vrijdag 8 augustus tem maandag 11 augustus, de enige dagen dat het Williams Martini Racing Terrazza in ons land is.

Praktische info:
Williams Martini Racing Terrazza
Europakruispunt, 1000 Brussel (tegenover Centraal Station van Brussel)
Dagelijks geopend van vrijdag 8 augustus tot maandag 11 augustus, van 16u tot 23u

Het Williams Martini Racing Terrazza is vlot te bereiken met de trein (station Brussel centraal).
De dichtstbijzijnde publieke parking: klik hier

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaal

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië