logo
 

Wedstrijd: Win een door Hamilton en Button gehandtekende podiumcap van Pirelli

08 juli 2013 — F1journaal.be houdt in samenwerking met Pirelli een leuke wedstrijd voor haar F1-fans.

image
F1journaal.be geeft naar aanleiding van de GP van Groot-Brittannië, die vorig week werd verreden, een podiumcap van Pirelli weg. Deze podiumcap is gehandtekend door de twee meest populaire Britse rijders van het moment: Lewis Hamilton en Jenson Button!

Wil jij kans maken op deze podiumcap? Doe dan zeker mee met onze wedstrijd.

Wat moet je doen om kans te maken op de gehandtekende podiumcap?
Er zijn twee mogelijkheden om kans te maken ...

Mogelijkheid 1:
Ga naar onze Facebook-pagina en klik bij de post over de wedstrijd op ‘vind ik leuk’. Plaats er bij voorkeur uiteraard nog een leuke reactie bij.

Mogelijkheid 2:
Stuur een email tegelijkertijd naar drie mensen (vrienden, familieleden, collega’s, ...) en info @ f1journaal.be in CC of copie met daarin volgende boodschap:
Ben jij ook een Formule 1-fan? Surf naar http://www.f1journaal.be en win een door Hamilton en Button gehandtekende podiumcap van Pirelli 

voorbeeld:
image

Iedereen waarvan we uiterlijk tegen 14 juli 2013 om 21u zo’n email ontvangen, of je hebt op ‘vind ik leuk’ geklik bij de post over de wedstrijd op onze Facebook-pagina, maakt kans op de gehandtekende podiumcap van Pirelli.

Denk er wel aan, stuur enkel een email naar mensen die je kent. Spammen of mailtjes sturen naar mensen die je niet kent is niet toegestaan. Deelname is beperkt tot één deelname per emailadres. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Wens je in de toekomst eveneens op de hoogte te blijven van onze wedstrijden en het belangrijkste F1-nieuws? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van F1journaal.be of word fan van onze Facebook-pagina (klik hier). Inschrijven op de nieuwsbrief kan door rechts op deze pagina je mailadres in te geven in het inschrijvingsformulier en op “inschrijven” te klikken.

image

Geschreven door Geoffrey Van den Elshout

Categorieën: F1journaalPirelli

Verwante nieuwsitems

F1Journaal Specials

GP van Australië